si ingerii au lacrimi

si ingerii au lacrimi
si ingerii au lacrimi

luni, 3 ianuarie 2011

the good guy or the bad guy...







Oare cum am putea deosebii baietii buni de cei rai ? Cum am putea sa ne dam seama cand este adevar sau cand e minciuna?? The one from the others ??? Sunt asa de confuza..si incep sa inteleg tot mai putine lucruri din viata mea...si tot nu as putea sa fac o alegere..

Ce se spune knd fugi dupa 2 iepuri odata ?? K nu vei prinde nici unul ...:( dar cand fugi dupa trei ce se spune...Asta e o metafora nu fug dupa nici unul si nu ma voi alege poate cu nici unul ..unul din start lam pierdut de mult...si chiar daca e un caz pierdut ..isi are ink locul acolo in inimioara mea bine pus deoparte ..al doilea ma iubeste dar e genu de barbat care se simte bine dar tot la tine se intoarce ...( nici una nu si-ar dori asa ceva cu siguranta) iar al treilea joaca pe doua fronturi ceva gen nu ma vrea dar nici nu ma lasa...
Pfff dc aleg barbatii sa aiba aventuri si nu relatii serioase..?? pt ca este ceva genetic ..il au in sange ...pt k este o relatie previzibila si usor de analizat nu cere compromisuri iar cand incepe sa devina serioasa...e usor de pus o pauza cu motiv k nu e pregatit , si nu ar vrea sa te faca sa suferi... tu nu meriti asta esti mult prea speciala dar nu suficient pt el..
De ce inseala barbatii?? pt k pot... " Femeile au nevoie de un motiv ca sa insele , barbatii nu au nevoie decat de un loc unde sa se intample asta" .
Cred ca stim cu toate ca barbatii sunt capabil sa faca orice nu ne trece prin minte ..,daca o femeie e capabila sa mimeze extraordinar un orgasm fara ca partenerul sa-si dea seama cu siguranta un barbat poate sa mimeze o intreaga relatie....si chiar daca se descurca suficient de bine tot de noi femeile au nevoie pt a termina orice...totusi femeile ar trebui sa stie ca barbatii isi deschid sufletul atunci cand se simt ei in siguranta nu atunci cand li se cere sa o faca..si k barbatii nu sunt neaparat atrasi de o femeie doar dupa felul cum arata ea ..ei vad intregul in timp ce o femeie analizeaza bucata cu bucata...ei tin mai mult cont de parerea prietenilor...daca cei din gasca spun k tipa e ok el isi va forma probabil aceiasi parere iar nr de tel il poate folosi si a doua oara...deci ca sa-l cuceresti pe el trebuie sa te faci placuta in fata prietenilor lui:P
Kam atat despre barbati azi ...si app imi cer scuze pt cei care imi citesc blogul...persoanele de fata se exclud:d

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

gandurile voastre