si ingerii au lacrimi

si ingerii au lacrimi
si ingerii au lacrimi

duminică, 24 aprilie 2011

simt doar ca te urasc...

Acum simt k te urasc pt ca odata am simtit k te iubesc, te urasc pt k mai facut sa sufar si sa plang cum poate nici nu meritam...si poate nimic nu ma durut mai mult decat asta...te urasc pt k nu ai fost sincer cu mine cand poate ca meritam sa o faci....te urasc pt k nu ai recunoscut k ai luat o alta fata in brate si ai sarutat-o , te urasc pt k ai participat multi ani din viata mea ani in care puteam fi fericita alaturi de altcineva, te urasc pt k te-am bagat in viata mea iar acum fara vointa mea participi la amintirile mele...te urasc pt k am aflat adevarul de la altii ceea ce tu nu ai avut curaj sa-mi spui..te urasc pt k la tine totul a devenit indiferenta mult prea repede ...si pt k iti este indiferent de ce se intampla cu mine sau mi se poate intampla...te urasc pt felul in care te porti cu mine...te urasc pt toate lucrurile si locurile in care imi aduc aminte de tine...te urasc pt k nu stiu ce simti acum...te urasc pt ca nu ma iubesti si k nu mai iubit vreodata, te urasc pt fiecare sms care l-am scris si nu am avut curajul sa ti-l trimit pt k nu stiam in bratele cui esti...te urasc pt k nu mi-ai spus ce simti cu adevarat atunci cand ai simtit...te urasc pt toate dezamagirile pe care le-am avut din cauza ta...te urasc pt toate noptile albe in care incercam sa gasesc raspunsul la intrebarea " unde am gresit ...cand te iubeam destul de mult?"...te urasc pt k ai plecat iar acum nu te mai vad...si cel mai mult te urasc pt ca ai reusit sa mergi mai departe si k ai reusit sa ma scoti din viata ta desi jurai k sunt totul pt tine...

2 comentarii:

  1. offf...te-as intreba cine esti, dar imi e teama ca oglinda din fata mea sa nu se sparga, pentru ca toate cuvintele tale oglindesc sentimentele mele. Dar iti multumesc pentru al tau comentariu si nu pot spune decat: Am onoarea, draga domnisoara "si ingerii au lacrimi"!

    RăspundețiȘtergere
  2. offf...te-as intreba cine esti, dar imi e teama ca oglinda din fata mea sa nu se sparga...oglinda cuvintelor tale ce descriu fiecare sentiment al meu, sunt enorm de multe coincidente pe lumea aceasta, iar asta este unul din ele. Categoric iti multumesc mult pentru comentariul tau, pentru scrierile tale si nu pot spune decat un sincer: Am onoarea, draga domnisoara "si ingerii au lacrimi"!

    RăspundețiȘtergere

gandurile voastre